DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yüksekdağ K.Maraş’ta Miting Yapacak

Son Güncelleme :

05 Mayıs 2015 - 14:33

/ kez okundu.
Yüksekdağ K.Maraş’ta Miting Yapacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ’ın katılımıyla 9 Mayıs tarihinde Kahramanmaraş’ta Müftülük Meydanında miting yapacak.

Seçim tarihi yaklaşırken siyasi parti liderleri de illerde miting yapmak için kolları sıvadı. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Kahramanmaraş’a geliyor, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Kahramanmaraş Müftülük Meydanında düzenlenecek ‘Kahramanmaraş Mitingi’nde destek isteyecek. Barajı aşacağına inanan HDP, bu mitingle HDP İlk kez Kent Merkezinde Kahramanmaraşlılarla buluşacak.

Aday tanıtımı, seçmenle tanışma ve salon toplantıları ile çalışmalarını sürdüren HDP, renkli miting ve açık hava toplantıları ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 9 Mayıs Cumartesi Günü Saat 12.00’de Kahramanmaraş Kent Merkezi Müftülük Meydanında (HDP) Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ’ın katılımıyla Yapılacak.

HDP’nin 9 Mayıs Cumartesi Günü düzenlemeyi planladığı miting için il yönetimi tarafından valiliğe Bugün izin başvurusu Yapıldı.

HDP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Aziz Tunç Tüm Kahramanmaraşlıları EŞ Genel Başkanları Figen Yüksekdağ’ında Katılımı ile Yapılacakları Mitinge Davet ederken Kahramanmaraş halkına sevgilerini ve saygılarını sunmak istediklerini söylerken  Kendi partileri hakkında söylen yalanlara toplumun itibar etmeyeceğine inandıklarını İfadesini Kullandı.

Kahramanmaraş il Eş başkanı Erhan Yapıcı Barışın ve Kardeşliğin Kahramanmaraş’ta inşası için Tüm Kahramanmaraş Halkı ile buluşalım dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.