DOLAR 32,3674 % 0.14
EURO 34,8986 % -0.49
GRAM ALTIN 2.325,13 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,59 % 0,20
BITCOIN 2.296.145 1.729
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YILIN İLK MÜJDESİ GELDİ

Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 6:07

/ kez okundu.
YILIN İLK MÜJDESİ GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Uzun bir süredir çözülmeyi bekleyen Göksun-Kayseri karayolu arası kilometre kısaltma projesi AK Parti Kahramanmaraş milletvekillerinin devreye girmesiyle çözüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, “bu yol ile birlikte Kahramanmaraş Türkiye’nin Doğu’dan Batı’ya en önemli güzergâhlarından biri olacaktır” dedi.

Dilipak, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Yolun proje ihalesinin bitirilmesine müteakip hızlı bir şekilde Milletvekillerimiz ile birlikte yapım ihalesinin gerçekleşmesini sağlayacağız bu yol ile birlikte Kahramanmaraş Türkiye’nin Doğu’dan Batı’ya en önemli güzergâhlarından biri olacaktır. Kahramanmaraş – Göksun arası tünellerimizin bitmesi ile de Türkiye’nin Kuzey’inden Güney’ine en önemli güzergâhı olacaktır. Bu yapılan ve yapılacak yollarla Kahramanmaraş’ımız kavşakların kesişim noktası olacak ve kat kat büyüyecektir. Kahramanmaraş için ne yapsak azdır. Bu imkânları bize sunan başta Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım Bey’e ve tüm Dava Arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.