DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yıldırım’dan OHAL hakkında açıklama

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2016 - 6:56

/ kez okundu.
Yıldırım’dan OHAL hakkında açıklama
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Yıldırım, OHAL kararına ilişkin, “Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir.” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu’nun OHAL kararına ilişkin, “Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir.” ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, resmi Twitter hesabından,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğantarafından açıklanan olağanüstü hal kararına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yıldırım, mesajında, “Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir. Meydanlara inin, meydanı bırakmayın. Çağrımıza verilen cevap darbenin önlenmesinde en büyük gücümüz olmuştur.” görüşüne yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.