DOLAR 32,5154 % -0.08
EURO 34,9602 % 0.33
GRAM ALTIN 2.434,40 % 0,46
ÇEYREK A. 3.980,25 % 0,46
BITCOIN 63.744,00 -4.321
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YILDIRIM BEYAZIT İLKOKULU’NDA KİTAP BAHÇESİ AÇILDI

Son Güncelleme :

12 Ekim 2017 - 9:40

/ kez okundu.
YILDIRIM BEYAZIT İLKOKULU’NDA KİTAP BAHÇESİ AÇILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Onkşubat İlçesi Yıldırım Bayazıt İlkokulu müdürü Fahri Pehlvan’ın hayali olan, müdür yardımcısı Mehtap Ayas tarafından projeye dönüştürülen “Kitap Bahçesi” görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu müdür yardımcısı Mehtap Ayas tarafından yapılan programın açılış konuşmasını okul müdürü Fahri Pehlivan yaptı.

Pehlivan “Okumayan toplumların kaderini okuyan toplumlar belirler sözünden hareketle kader belirlenen değil, kader belirleyen bir toplum olma ve okuma adına böyle bir hayal ettik, ben hayal ettim müdür yardımcım Mehtap Ayas hanımefendi gerçekleştirdi. Kitap Bahçemizin açılışına gelerek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Okumayı önemsiyoruz çünkü dünya coğrafyasında en fazla ölümlerin, en az okuyan bölgelerde olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki okuyun. Mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor. Okumak Abdurrahim Karakoç’la ha Hasana, ha da sana mektup yazmaktır. Bahaettin Karakoç’la zamanı Ihlamurlar çiçek açtığı zamana ayarlamaktır. Necip Fazıl Kısakürek’le Diz üstü çok sürünen Sakarya’yı ayağa kaldırmaktır. Okumak Çanakkale’de Mehmet Akif’le, şehitlerle yan yana olmaktır, Erdem Bayazıt’la İpek yolundan Afganistan’a yolculuk yapmaktır ve okumak Atasoy Müftüoğlu ile vakit kuşanmaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir der gibi. Geleceğe dar güzel projeler konusunda şahsım, öğrencilerim ve ülkem adına umutlandım. Bir kere daha tescillenmiş olduk ki güzel insanlar mükemmel çalışmalara imza atıyorlar” dedi.

Konuşmadan sonra kitap bahçesinin açılış kurdelesi Milli eğitim Şube Müdürü Cuma Doğan, Mustafa Duran, Onikişubat Beledye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Onikşubat İlçe Milli eğitim Şube Müdürleri, Hacı Emre Gökşen, Hasan Ataş ve okul müdürü Fahri Pehlivan tarafından kesildi. Programa millieğitim Şube Müdürü Cuma Doğan, Mustafa Duran, Onikşubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Onkşubat İlçe Mllî Eğtm Şube Müdürleri, Hacı Emre Gökşen, Hasan Ataş, Süleyman Dal, Aday öğretmenler koordinatörü Selahaddin Uğur, Millieğitim Basın-Yayın Şef Bayram metin, bölge okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velier katıldı. Programın son bölümünde Münevver Akıncı, Figen Kozanoğlu ve öğrencilerin müzik dinletisi eşliğinde katılımcılara ikram yapıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.