DOLAR 32,5659 % 0.02
EURO 34,8961 % 0.03
GRAM ALTIN 2.427,51 % -0,11
ÇEYREK A. 3.968,98 % -0,11
BITCOIN 64.035,32 -3.579
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yeniden Refah Aşure’de Buluştu

Son Güncelleme :

28 Eylül 2019 - 12:20

/ kez okundu.
Yeniden Refah Aşure’de Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe teşkilatı ile kadın kolları mensupları Muharrem ayı nedeniyle halka Aşure dağıttı.

Yeniden Refah Partisi onikişubat İlçe Başkanı Muhammed Aydoğar Muharrem ayı nedeniyle kardeşlik birlik ve berberliğimizin simgesi olan Aşure ikramında bulunduk. Aydoğar, sözlerine şöyle devam etti; Muharrem ayı dolayısıyla teşkilatımız içerisinde ve tüm halkımızın katılımıyla bir aşure programı gerçekleştirmiş bulunmaktayız vatandaşlarımızın teveccühü içerisinde güzel bir program geçirdik. Herkesin muharrem ayı mübarek olsun Allah razı olsun katılan arkadaşlardan emeği geçenlere tek tek teşekkür ediyorum dedi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere ise programla ilgili şu şekilde konuştu; Onikişubat ilçe başkanlığımızın hazırlamış olduğu aşure programındayız emeği geçen kardeşlerimizin ellerine sağlık. Bu mübarek muharrem ayının başlangıcında milletimizle birlikte bir kaynaşma, bir sevinç, bir dostluk ve değerlerimizi paylaşmak üzere böyle bir program organize eden arkadaşlarımız katkıda bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Buraya kadar zahmet edip katılan kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz, siz değerli basın mensubu kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz inşallah bu tür etkinliklerimiz artarak hızla ilerleyecek milli görüşün Kahramanmaraş’ta ve Türkiye’mizde yeniden iktidara koşmasının ayak sesleri olarak inşallah bunu bütün toplumumuza yansıtmak istiyoruz. Geliyoruz’’ devletimize milletimize şehrimize inşallah hayırlar getirmek üzere yoldayız katılan tüm kardeşlerime tekrar teşekkür ederiz dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.