DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YENİ YIL, YENİ BİR KAHRAMANMARAŞ

Son Güncelleme :

31 Aralık 2015 - 8:43

/ kez okundu.
YENİ YIL, YENİ BİR KAHRAMANMARAŞ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kahramanmaraş’ı her geçen gün daha modern daha yaşanılır bir kent yapma gayretinde olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılını her açıdan verimli bir şekilde tamamladı.

Yeni yılı ise “Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca, Dağı bile taşır insan âşık olup, inanınca.” misali bitmeyen hizmet sevdamız ve Kahramanmaraş’ımıza kazandıracağımız yepyeni dev projelerimizi gerçekleştirme temennisiyle karşılıyoruz.

Kahramanmaraş, 2015yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı çalışmaları, yeşil alan düzenlemeleri ve büyük ulaşım projelerimiz ile “büyükşehir” çehresine kavuştu. Kahramanmaraş artık spor, sosyal ve kültürel alanda daha aktif, kalkınma ve istihdamda daha güçlü bir şehir…

Yeni yılın; önümüzde yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımız, şehrimizi büyük projelerle buluşturacağımız bir yıl olacağına inanıyorum. Birlikte, el ele vererek daha güzel bir Kahramanmaraş’ı yarınlara taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyor; 2016 yılının birlik ve beraberliğimizi, toplumsal huzurumuzu artırmasını, şehrimize, ülkemize ve tüm dünya’ya barış, başarı, sevgi, bolluk ve bereket getirmesini dilerim.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.