DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YATILI BÖLGE TURYAP’TAN HİZMET İÇİ EĞİTİM

Son Güncelleme :

31 Ekim 2017 - 10:06

/ kez okundu.
YATILI BÖLGE TURYAP’TAN HİZMET İÇİ EĞİTİM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta ilk defa bir Gayrimenkul firması kendini geliştirme amaçlı kurumsal bir danışmanlık firmasından eğitim aldı.

Şehrin kurumsal ilk Gayrimenkul firması yatılı bölge TURYAP çalışanları, kendini daha fazla geliştirme adına kurumsal bir danışmanlık firmasından koçluk eğitimi aldı.

Özel bir otelde düzenlenen programa konuşmacı olarak RA pozitif danışmanlık kurucusu kişisel gelişim uzmanı Rabia Yurtsever, Halkla İlişkiler Uzmanı Hatice Daşçal, Solar A.Ş Genel müdürü Eylem Ulutop katıldı.

Düzenlenen programı değerlendiren Yatılı Bölge TURYAP temsilcisi İsmail Orçan, “Kahramanmaraş’ta vatandaşlarımıza daha iyi nasıl hizmet verebiliriz, bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz.  Kentin Gayrimenkul’ünü iyi bir tabana oturtmak istiyoruz.  Bu kent daha iyilerini hak ediyor. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkartmama adına sürekli kendimizi geliştiriyoruz” dedi.

 “Şişirme Değil Gerçek Fiyat”

Gayrimenkulde kurumsallığın önemine dikkat çeken Orçan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kahramanmaraş’ta ilk defa bir gayrimenkul firması kendini geliştirme amaçlı kurumsal bir danışmanlık firmasından eğitim alıyor. Kahramanmaraş’ta vatandaşlarımıza daha iyi nasıl hizmet verebiliriz, bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz.  Profesyonel anlamda her zaman hizmetler alıyoruz. Kentin en iyi emlak firmasıyız. Her geçen gün büyüyerek devam ediyoruz. Kentin gayrimenkulünü iyi bir tabana oturtmak istiyoruz.  Bu kent daha iyilerini hak ediyor. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkartmama adına sürekli kendimizi geliştiriyoruz.  Kentimizde konut satışlarının normal seviyelerde olduğunu görüyoruz. Her şeye rağmen İnsanların yine alım satım yaptığını gördük. İyi biz hizmet yapıldığında insanların gayrimenkullere talep ettiğini görüyoruz. Alımda satımda kesinlikle şeffaflık ilkesini benimsediğimiz için biz tercih ediliyoruz. Bizim sattığımız gayrimenkuller birebir gerçek fiyatlarını yansıtıyor. Yani şişirme bir fiyat çıkartmıyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.