DOLAR 32,5699 % 0.16
EURO 34,8706 % 0.58
GRAM ALTIN 2.431,54 % -0,05
ÇEYREK A. 3.975,57 % -0,05
BITCOIN 66.432,00 0.667
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YAŞ Öncesi Kritik Zirve

Son Güncelleme :

27 Temmuz 2016 - 12:06

/ kez okundu.
YAŞ Öncesi Kritik Zirve
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın yapılacak YAŞ toplantısı öncesi, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’, yarın yapılacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşüyor.

YAŞ öncesi gerçekleşen bu sürpriz toplantı hala devam ediyor.

YAŞ DEĞERLENDİRMESİ YAPILIYOR

Görüşmede yarın ilk kez Çankaya Köşkü’nde yapılacak ve bir gün sürecek olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesi değerlendirme yapılması bekleniyor.

YAŞ TOPLANTISI ÖNE ALINMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Genelkurmay’ın talebiyle YAŞ’ın öne alındığını açıklamıştı. YAŞ toplantıları normal olarak her yıl Ağustos ayının ilk haftasında yapılıyor. YAŞ kararları Erdoğan’ın onayının ardından yürürlüğe giriyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.