DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yandaş Medyalara Değil Sokağa Bakın

Son Güncelleme :

30 Nisan 2015 - 10:16

/ kez okundu.
Yandaş Medyalara Değil Sokağa Bakın
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

CHP Kahramanmaraş 1.Sıra milletvekili adayı Kamil Dalkara STK ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Dalkara sırayla, Kahramanmaraş barosu, Emekliler derneği, bedensel engeliler yardımlaşma ve dayanışma derneği, tabibler odası, gazi ve şehit yetimler derneğini ziyaret etti.

 

Ak Parti İktidarda İyiyse Biz Neden Varız?

 

Sistemde iyi gitmeyen bir şeyler olduğunu belirten Dalkara; “Siz yoksulluk sınırının altında yaşayacaksınız hem de gideceksiniz her dönem üste Ak partiye oy vereceksiniz.  Bir kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Eğer bu yaşamdan memnunsanız eğer gerçekten yoksulluk ve fakirlik sizin için kaderse o zaman buyurun devam edin. Her dönem AKP’ye oy verin! Kimsenin diyecek bir şeyi yok.” Dedi.

Topluma önder olan insanların amacı bu insanların yaşam seviyesini daha üst düzeye çıkarabilmek olduğuna da değinen Dalkara konuşmasını şöyle sürdürdü; “  Amacımız, kanunları ve ülkenin kaynaklarını daha adil paylaştırabilmektir. Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerin de tüm köylerine gidip sizler gibi böyle derdimizi anlattık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu dönemki kadrosu nitelikli, bilgili, alt yapısı ile vizyonu ile ülkeyi bir yerlere taşıyacak bir kadroya sahibiz. Bu dönem Kahramanmaraş Merkez başta olmak üzere tüm ilçelerinin değişmesini istiyoruz. 13 yıldır AKP iktidar’da iyi yapmış olsaydı bugün belki biz burada olmayacaktık. Belki sizler ile buluşmayacaktık. Cumhuriyet Halk Partisi MHP, HDP diye bir parti’de kalmayacaktı. Bu ülkede mutlu insan yok! Bu ülkede %1’i mutlu onun dışındaki herkes mutsuz! Çünkü ülke batıyor! Bu ülkedeki insanları sürekli borçlandırdılar. 1960’lı yıllarda menderes yine Marshall yardımları ile bu ülkeyi borçlandırdı ve ülke battı! En son artık askeri darbe ile ülke darmadağın oldu. Sağ iktidarlar en çok rüşveti yolsuzluğu yollarda yaparlar.  Çünkü parayı betona yatırıyorsunuz. Kimse onun hesabını sormuyor ve sağ iktidarlar bunu yaptı. Özal’da hakeza ülkeyi tam bir batağa sürükledi. 95 krizi başladı. Ondan sonra Tansu Çiller aldı oda hakeza o hale getirdi ve sonuçta 99 krizi başladı. Sonrada 2001 krizi ve şimdi bu iktidarda yine ülkeyi borçlandırarak büyük alışveriş merkezleri yollar, rezidanslar yaptı. Sürekli borçlanarak aldığımız paralar ve aldığımız parayı betona yatırdık.  Üretime döndüremedik.”

 

Yandaş Medyalara Değil Sokağa Bakın!

Betona yapılan yatırımlardan medet umulduğuna dikkat çeken Dalkara; “Sanayi üretimi olmadan bu ülkenin varlığını sürdürmesi mümkün değil. Tarımsal üretim olmadan bu ülkenin varlığını sürdürmesi mümkün değil.  Şimdi siz bir bina yaptınız parayı yatırdınız bu bina size nasıl para kazandıracak? Ama buraya bir fabrika kursanız hem istihdam yaratacaksınız hem de üretim yaparak, satarak para kazanacaksınız. Kahramanmaraş’ta sizde yaşıyorsunuz bir tane yeni fabrika kurulmadı. Sizin döneminizde tüm kurulan fabrikalarda satıldı.  Kahramanmaraş’ta bende sanayiciyim iş adamıyım 2004’ten bu yana bir KİPAŞ yeni bir kâğıt fabrikası kuruldu. Şimdi 2. Organize sanayi bölgesini 2004 yılında biz projelendirdik. 2004-2015 11 yıldır 2. Organizeyi kâğıt üzerinde halledemedik. Bırakın oraya fabrika kurmayı kağıt üzerinde projeyi halledemedik! Demek ki üretimsizleşmişiz! Yandaş medyasına baktın, kralım çok yaşa! Kralım çok yaşa! Deyip gazı veriyor!  Ama altta insanların ezildiğini yoksullaştığını kimse fark edemiyor.” Diye kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.