DOLAR 32,5907 % 0.3
EURO 34,7809 % 0.01
GRAM ALTIN 2.490,77 % 0,25
ÇEYREK A. 4.072,42 % 0,25
BITCOIN 2.073.357 3.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vehbi Vakkasoğlu ve İşadamı Serdar Temiz Rektör Can’ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

18 Haziran 2020 - 10:04

/ kez okundu.
Vehbi Vakkasoğlu ve İşadamı Serdar Temiz Rektör Can’ı Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraşlı Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu ve İşadamı Serdar Temiz’i Rektörlük Makamında ağırlayarak, bir süre görüştü.

Ziyaret kapsamında şehir ve üniversite meselelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, üniversitemizde yürütülen bilim, teknoloji ve eğitim faaliyetleri, pandemiyle mücadele kapsamında atılan adımlar, uzaktan eğitim süreci, gençlerin beklentileri ve sorunları, üniversite-iş dünyası işbirliği ve iş dünyası ile ilişkilerin sürdürülmesi yönünde yürütülen çalışmalar, şehrin meselelerini temel alarak yürütülen bilimsel çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nu ve İşadamı Serdar Temiz’i KSÜ’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemizin kalkınması yönünde yürütülen çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirterek, bu manda şehrimiz ve ülkemize hizmet etmek isteyen herkesle bilgi ve tecrübe paylaşımını önemsediklerini ifade etti.

KSÜ’de yürütülen başarılı çalışmaları ilgiyle takip ettiklerini belirten Vehbi Vakkasoğlu ve Serdar Temiz, konukseverliği için Rektör Can’a teşekkürlerini sundular.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.