DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vali’den Basın Bayramı Mesajı

Son Güncelleme :

24 Temmuz 2017 - 6:33

/ kez okundu.
Vali’den Basın Bayramı Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çağımızın dinamik mesleklerinden olan ve kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur.

İnsanlara haber/bilgi akışı sağlayan ve kamuoyunun da vicdanını temsil eden basınımız, aynı zamanda kamu hizmetini sunmaktadır. Medya etik kurallarını göz önünde bulundurarak objektif değerlendirmelerle toplumu bilinçlendirme sorumluluğu da basının önemli bir misyonudur.

İlimizdeki gelişmeleri objektif şekilde halkımıza ulaştıran ve İlimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynayan yerel basın çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

İlkeli, tarafsız, sorumlu basın anlayışı çerçevesinde görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.