DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2017 - 6:47

/ kez okundu.
VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bugün, Ülkenin birlik ve beraberliğine, milli iradesine, demokrasisine kast ederek Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, TBMM’ye ve direk vatandaşlarımıza hain saldırıda bulunan FETÖ’ye, Kahramanmaraş’ta ve tüm Türkiye’de en ağır darbenin vurulduğu gündür.

40 yıldır Ülkenin en önemli kurumlarına sızmış hainlerin saltanat meftunluğu uğruna nasıl da en acımasız birer katil olduğunu o gece hep birlikte gördük. Aziz milletimiz, söz konusu vatansa ucunda ölüm olsa ne fark eder diyerek hainlerin üzerine yürümüş, tankları ve F-16’ları durdurmuştur. Çanakkale’de birlik ve beraberlik örneği vererek dünyaya nam salan kahraman milletimiz, o gece de demokrasisinden, birlik ve beraberliğinden, bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini göstermiştir.

Bu cennet vatanın kahraman evlatları, bütün terör örgütlerine karşı aynı ruh ve anlayışla birliğini, bağımsızlığını ve demokrasisini korumaya devam edecektir. Rabbim vatanımıza kast eden hainlere fırsat vermesin.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.