DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vali Vahdettin Özkan, Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

12 Kasım 2016 - 7:48

/ kez okundu.
Vali Vahdettin Özkan, Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Özkan, Rektör Deveci ile bir süre görüşerek üniversitede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kahramanmaraş’a önemli bir katma değer katan KSÜ’nün çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini belirten Vali Özkan, Üniversitenin gelişimine katkı sunacak olan her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Rektör Deveci, “Sayın Valimizin eğitime, bilime ve Üniversitemize karşı olumlu tutumu, her platforma Üniversitemizi destekleyen yaklaşımı, çalışma azim ve kararlılığımızı pekiştirmektedir. Bu vesileyle kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum” diye konuştu.

Rektör Deveci Vali Özkan’a ziyaretin anısına Maraş Milli Mücadelesi’nin en önemli dönüm noktalarından biri olan Sütçü İmam Hadisesi’nin resmedildiği yağlı boya tablo hediye etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.