DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ ÖZKAN’IN 15 TEMMUZ MESAJI

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2019 - 7:51

/ kez okundu.
VALİ ÖZKAN’IN 15 TEMMUZ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, zorlu mücadelelerde büyük zaferler kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin özverisiyle, 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışması karşısında da unutulmaz bir destan yazılmıştır.

Ülkenin en önemli kurumlarına sızmış hain FETÖ’nün, temel hak ve hürriyetlerimizi ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne geçit vermeyen aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbecilere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Geçmişten günümüze bu yüce milleti bölmek, parçalamak, yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı; kahramanlık mücadelesinin en güzel örneğini sergileyen Kahramanmaraş halkı da, bu zorlu süreçte ülkesine, milletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Devletimiz ve aziz milletimiz, bütün terör örgütlerine karşı mücadelesini artan bir kararlılıkla sürdürecektir.

Bu şanlı mücadelede; Vatan, Millet, Bayrak ve İstiklal uğruna; gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.