DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vali Özkan Gazeteciler ile Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 11:46

/ kez okundu.
Vali Özkan Gazeteciler ile Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 2017 yılında teröristlerin etkisiz hale getirildiğini, Kahramanmaraş sınırları içinde PKK’lı teröristin barınmadığını söyledi.

Vali Özkan, basın mensuplarıyla biraraya geldiği kahvaltıda, Kahramanmaraş’ta terör örgütlerinin temizlenmesinin ardından istihdam ortamının daha da arttığını kaydetti. Vali Özkan, “Küresel düzeyde sınır operasyonu olduğu gibi, FETÖ, PKK terör örgütleri gibi bütün bu yaşananlarla alakalı Kahramanmaraş’ta önemli tedbirler alınıyor. Özellikle PKK terör örgütünün memleketimizin birliğini bütünlüğünü bozma niyetini sonucunca kararlı bir mücadele başlatıldı. Şehirlerimizde güven ve istikrar hakim oldu. Bu olaylarda şehitlerimiz oldu onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. 2017 yılında bazı terör olayları yaşandı, bunlar bizim bölgemizden değil bunlar Tunceli’den gelen ve doğuya geçmek isteyen teröristlerdi ve bunlar etkisiz hale getirildi. Güvenlik birimlerimiz alana tam hakim, istihbari olanaklar da dahil bizim mülki sınırlarımız içinde hiçbir teröristin olmadığı konusunda da nitelikli bilgiler mevcuttur” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.