DOLAR 32,5728 % 0.09
EURO 35,0382 % 0.55
GRAM ALTIN 2.432,79 % 0,40
ÇEYREK A. 3.977,61 % 0,40
BITCOIN 64.294,02 -3.737
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ COŞKUN GÖREVİNE BAŞLADI

Son Güncelleme :

18 Haziran 2020 - 13:44

/ kez okundu.
VALİ COŞKUN GÖREVİNE BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Osmaniye Valiliğinden Kahramanmaraş Valiliğine atanan Ömer Faruk Coşkun, görevine başladı.

Valilik binası girişinde, vali yardımcıları ve kaymakamlarca karşılanan Coşkun, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’a vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

“Osmaniye’de 3 yıldır yürüttüğüm görevin ardından Kurtuluş Savaşı’mızın en büyük kahramanlarından Sütçü İmam’ın torunlarına hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyim.” diyen Coşkun, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesiyle hareket edeceklerini söyledi.

Coşkun, kentin yatırım potansiyeli başta olmak üzere, tüm zenginliklerini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini dile getirdi.

Dünyayı etkisi altına alan bir salgın dönemi yaşandığını anımsatan Coşkun, ülke olarak bu konuda çok büyük hassasiyet gösterildiğini, gösterilmeye de devam edildiğini belirtti.

Coşkun, vatandaşların maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda daha duyarlı olup tedbiri elden bırakmaması gerektiğini ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.