DOLAR 32,5720 % 0.15
EURO 34,9128 % 0.67
GRAM ALTIN 2.438,84 % 0,25
ÇEYREK A. 3.987,50 % 0,25
BITCOIN 66.485,43 0.51
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ünal’dan Turizm Haftası Mesajı

Son Güncelleme :

14 Nisan 2016 - 12:18

/ kez okundu.
Ünal’dan Turizm Haftası Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mahir Ünal, yarın başlayacak Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Bakan Ünal’ın mesajı şöyle:

 

“Ülke ekonomisinin ana kaynaklarından turizm, bireysel, toplumsal ve kültürler arası sağlıklı iletişim için de en doğal zemini oluşturur.

 

Böylesi çok yönlü bir etkiye sahip olan sektörün gelişmesi, bu alanda bilincin artırılması, iç turizmin canlandırılması ve vatandaşlarımızın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla kutladığımız Turizm Haftası’na girmiş bulunuyoruz.

 

Dört mevsim turizm faaliyeti yapılan bir destinasyon olan medeniyetler beşiği ülkemiz, turizm açısından yüksek bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyeli verimli bir şekilde kullanarak devler ligine çıkardığımız ülkemiz turizmi, yaşanan sorunları telafi etme gücüne de sahiptir.

 

Bakanlık olarak yaşanan sorunların çözümü için “önleyici tedbirler” ile “telafi edici tedbirler” üzerinde de tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ürün ve pazar çeşitliliğini artırma ile tanıtma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizm sektörümüzün önümüzdeki süreçte 2023 hedefleri açısından yapısal dönüşümü nasıl gerçekleştirmesi gerektiği üzerinde de titizlikle duruyoruz.

 

Sektör için küresel bir hal alan sıkıntıları uluslararası toplumun elbirliğiyle aşacağına inancım tamdır. Bu konuda insanların seyahat etme özgürlüğünün önünü açıp, üzerimize düşeni yaparak yolumuza devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Türk turizminin gelişimine önemli katkılar sağlayan tüm sektör temsilcilerinin, gönüllü turizm elçilerimizin, sektörün tüm paydaşlarının ve vatandaşlarımızın Turizm Haftası’nı kutluyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.