DOLAR 32,5829 % 0.03
EURO 34,9925 % 0.37
GRAM ALTIN 2.421,08 % -0,09
ÇEYREK A. 3.958,46 % -0,09
BITCOIN 64.293,78 -3.382
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ PROJE İLİMİZDE

Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 15:43

/ kez okundu.
ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ PROJE İLİMİZDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından organize edilen ”Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” Kahramanmaraş Gençlik Merkezi spor salonunda 30 Kasım 2016 tarihinde başladı.

Üç gün boyunca çocuklarla buluşacak olan, Türkiye genelinde bu güne kadar 43 ilde gerçekleştirilen proje kapsamında 1.6 milyon öğrenciye ulaşıldı. Proje ile genç nesillerin erken yaşta spor kültürü edinmeleri ve spora katılımlarını teşvik etmek hedefleniyor. İlimize gelen profesyonel ekip üç gün boyunca 12-14 yaş grubunda öğrencilere eğitici videolar izlettirilip, oyunlar oynatılıp, olimpiyat oyunlarında başarı elde etmiş sporcuların başarıya giden yolda hayat hikayeleri çocuklara izlettirilecek. Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte özellikle 4 ve 5. sınıflara yönelik okullardan sabah ve öğlen grupları olmak üzere üç gün boyunca toplamda 1000 öğrencinin bu faaliyetten yararlanması planlanmaktadır.

Eğitimler 45 dakikalık bir sunum halinde öğrencilerin maksimum ilgisini çekebilecek içeriklerle hazırlanmıştır. Proje Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından dünya çapında olimpik değerler eğitimi programı kapsamında yapılan en iyi projeler arasına dahil edilmiş ödüllü projedir.

Programın ilk gününde sunucu Sibel Tel akıcı ve neşeli anlatımı ile çocuklara sunumu gerçekleştirdi. Program sonunda çocuklara katılım sertifikası verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.