DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÜLKÜ OCAKLARI KAHRAMANMARAŞ’TA ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Son Güncelleme :

01 Şubat 2018 - 10:18

/ kez okundu.
ÜLKÜ OCAKLARI KAHRAMANMARAŞ’TA ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afrin’de bulunan Mehmetçiklerimize manevi destek olmak amacıyla Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı Kahramanmaraş esnafına Türk Bayrağı hediye etti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı açıklamada;

“Türk Gençliğine Kılavuz, Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendinin; ‘Büyük Türk Milletini, şanlı ordumuza bir nebze destek olmak için evlerimize ve işyerlerimize bayrak asmaya davet ediyorum’ çağrısı ile Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Kahramanmaraş’ın kahraman evlatlarını evlerine ve işyerlerine Al Bayrağımızı asmaya davet ederek, Şanlı Türk Bayrağımızı hediye ettik. Ülkü Ocakları olarak, milletimizin karakterinde var olan ‘ordu-millet’ anlayışına bir katkıda da biz bulunmak istedik. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında vatanımızın bekası için Afrin’de mücadele eden yolculuk nereye diye sorulduğunda “Kızıl Elma’ya” diye cevap veren kahraman Mehmetçiklerimizi Cenab-ı Allah her türlü tehlikeden korusun ve kollasın. İnanıyoruz ki, tüm hemşehrilerimiz Kahramanmaraş’ı ay-yıldızlı al bayrağımız ile donatacak ve yenilmez Türk Ordusu en kısa zamanda muzaffer olacaktır” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.