DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Türkoğlu Belediyesi 5000 adet Fıstık çamı dikimini gerçekleştiriyor

Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 10:58

/ kez okundu.
Türkoğlu Belediyesi 5000 adet Fıstık çamı dikimini gerçekleştiriyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Fidan dikim mevsimine girilmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına hız veren Türkoğlu Belediyesi, daha yeşil bir şehir hedefiyle fidan dikim çalışmalarına devam ediyor.
Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da binlerce fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş-Türkoğlu ve Nurdağı arası karayolunun orta refüjüne 5 bin adet fidan dikimi gerçekleştiriyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Türkoğlu Belediyesi olarak, çevrenin korunmasına ve yeşil alanlara büyük önem veriyoruz. Diktiğimiz her fidan ileride atmosferin temizlenmesine katkı sağlayacak. Bugün dikilen ağaçlar, yarın bizden sonra gelen nesillere bırakılabilecek en büyük miras olacaktır.
Türkoğlu’nu daha yeşil bir şehir yapmak için ilçenin birçok noktalarında olduğu gibi Kahramanmaraş- Türkoğlu – Nurdağı arası karayolundaki orta refüjlerde ağaçlandırma ve fidan dikimi çalışmaları yapıyoruz. Yaklaşık 5 bin adet fıstık çamı ağacın dikimini gerçekleştiriyoruz. Yine ağaçlandırdığımız yerlerinde aydınlatma çalışmalarına kısa zaman içerisinde başlayacağız.Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğümüze de katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.