DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKİYE’Yİ DAHA DA BÜYÜTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Son Güncelleme :

04 Nisan 2016 - 9:04

/ kez okundu.
TÜRKİYE’Yİ DAHA DA BÜYÜTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ SİLAHLA, BOMBAYLA BOZABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNENLER, YANILIYORLAR”

MÜSİAD Kahramanmaraş’ın yeni hizmet binası açılıyor

Açılış, iki bakanın katılımıyla 8 Nisan’da gerçekleştirilecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hizmet binalarının açılışını, 8 Nisan Cuma günü, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceklerini bildirdi.

Atıf Şirikçi, düzenlediği basın toplantısında, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi işadamlarının kurduğu bir dernek olan MÜSİAD’ın, bugün binlerce üyesi ile Türkiye’nin gücüne güç kattığını belirtti. Üreten, istihdam sağlayan, vatansever işadamlarını şemsiyesi altında bulunduran MÜSİAD’ın, iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline geldiğini ifade eden Şirikçi, MÜSİAD’ın, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydetti. Şirikçi, ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olan MÜSİAD’ınmisyonunun, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

“TÜRKİYE’Yİ DAHA DA BÜYÜTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sanayici ve işadamlarının, Türkiye’yi daha da büyütmek, kalkındırmak ve ekonomik güç haline getirmek için çalışmaya devam ettiğini belirten Şirikçi, “Sanayici ve işadamlarımız; yatırımlar yapıyor, fabrikalar açıyor, yeni istihdam alanları oluşturuyor. Bizler de MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığı olarak, sanayici ve işadamlarımızın, derneğimizden hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için yoğun gayret içerisindeyiz. Üyelerimize daha ferah ve nezih bir ortamda en iyi hizmeti sunabilmek adına yaptırdığımız yeni hizmet binamızı tamamladık. Tüm üyelerimize ve Kahramanmaraş’a hayırlı olsun” dedi.

AÇILIŞA İKİ BAKAN KATILACAK

Hizmet binasının açılışını, 8 Nisan Cuma günü, saat 16.30’da, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştireceklerini aktaran Şirikçi, açılışın ardından, bakanların da katılımıyla bir gala yemeği düzenleneceğini ifade etti.

“TÜRK MİLLETİ BİR VE BÜTÜN OLARAK DEVLETİNİN YANINDADIR”

Basın toplantısında, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, ülkemizin, son dönemde, terör belası nedeniyle zor bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, şöyle devam etti:

“Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden, istikrarından rahatsız olanlar, terör örgütlerini kullanarak, ülkemizin birliğine, beraberliğine kastediyorlar. Askerlerimizi, polislerimizi, sivil vatandaşlarımızı şehit ediyorlar. Şehirleri kullanılmaz hale getirerek, vatandaşları evlerinden, yurtlarından ediyorlar. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlü bir devlet olduğunu, terör örgütlerine ve onları yönetenlere asla fırsat vermeyeceğini belirten Şirikçi, “Kurşun sıkarak, bomba patlatarak, şehirleri savaş alanına çevirerek milleti korkutacaklarını sananlar, birlik ve beraberliğimizi bozabileceklerini düşünenler, yanılıyorlar. Türk milleti, bir ve bütün olarak, devletinin, güvenlik güçlerinin yanındadır ve olmaya da devam edecektir. Türkiye, bu terör illetinden mutlaka kurtulacaktır. Ülkenin kalkınması için çaba harcayan sanayici ve işadamları olarak bizler de, her zaman devletimizin yanında olacağız” diye konuştu.

Konuşmasında, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalara da değinen Atıf Şirikçi, “Ermenistan ordusunun ateşkesi ihlal etmesi sonucu çıkan çatışmalarda şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kardeş Azerbaycan halkına da başsağlığı diliyorum. Ermenistan, bir an önce bu saldırılara son vermeli, 22 yıldır işgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’dan bir an önce çekilmelidir, ”dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya MÜSİAD Başkan yardımcısı Selahattin Sandaloğlu ve Mustafa Buluntu ile, Yönetim Kurulu üyelerinden, Mehmet Cilve, A. Gaffar Akarca, Ökkeş Kır, Bünyamin Dokumacı ve Cüneyt Beyit ile çok sayıda gazetecinin katılımıyla toplantı Mado evinde gerçekleştirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.