DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tügva’dan “Kardeşlik İftarı”

Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 6:29

/ kez okundu.
Tügva’dan “Kardeşlik İftarı”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş Şubesi “kardeşlik i·ftarı” verdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş Şubesi “kardeşlik i·ftarı” verdi.

Fetih Yükseköğrenim Erkek Öğrenci yurdu bahçesinde düzenlenen iftarda konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, arzu ve amaçlarının yeryüzünden fitne ve fesadı ortadan kaldırmak, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamak olduğunu söyledi.

İslam medeniyetine yeryüzünün ihtiyacı olduğunu belirten Güvenç, şunları kaydetti:

“Bilmelisiniz ki yeryüzünün bizim medeniyetimize, insanlık anlayışımıza bugün dünkünden daha çok ihtiyacı var. Bunu hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Sadece İslam coğrafyasının değil, bu sömürgeci materyalist batı medeniyetinin de aynı şekilde bize ihtiyacı var. Merhamete, sevgiye ihtiyacı var. Aile düzenleri bitmiş, çocukları madde bağımlısı olmuş, toplum tel tel dökülüyor. Maddi refah ne kadar ileri giderse gitsin, manevi anlamda toplumlar bunalımda. Onun için omuzlarımızdaki yük gerçekten çok ağır. ”

TÜGVA Kahramanmaraş Şube Başkanı Ahmet Asım Demirdöven de bir selamlama konuşması yaptı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.