DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TRAFİK YÜKÜ YENİ BULVARLARLA HAFİFLETİLECEK

Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 15:06

/ kez okundu.
TRAFİK YÜKÜ YENİ BULVARLARLA HAFİFLETİLECEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuzey Çevre Yolu’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın kuzey bölgesinde bulunan, şehrin doğu ve batısı arasında Ahırdağı eteklerinde yapımına başlanan Kuzey Çevre yolunda devam eden çalışmalarda toprak dolgu, tesviye ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları devam ediyor.

Hürriyet Mahallesinin üst kısmında şehrin doğusundan batısına uzanan Kuzey Çevre Yolu’nun bir parçası olan bu bulvar en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunulacak. Dulkadiroğlu İlçesi ile Onikişubat İlçesini birbirine bağlayan yeni bir güzergah olacak olan bulvar hizmete açıldığı zaman oluşan trafik yoğunluğunun yükünü hafifletecek.

Kahramanmaraş’ta trafik yoğunluğunu hafifletmeyi hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hem yeni yollar yapıyor hem de bu yollar arasında bağlantılar yapıyor. Şehrin doğusundan batısına uzanan yollar arasında da kuzey-güney istikametlerine yollar açmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi Sümbüllü Bulvarı gibi Turgut Özal Bulvarı’ndan da bağlantılar yaparak şehri birbirine bağlamayı hedefliyor.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.