DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TOKİ YILDIZ’DA MESLEKLER TANITILIYOR

Son Güncelleme :

17 Ocak 2019 - 13:24

/ kez okundu.
TOKİ YILDIZ’DA MESLEKLER TANITILIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde eğitim hayatını sürdüren TOKİ Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programlarla meslekler tanıtılıyor.

TOKİ Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Giyim Üretim Teknolojileri ve Moda Tasarımı eğitimi bölümü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından meslek tanıtımı için bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında mesleği tanıtıcı film izlendi, aynı zamanda okul gününde atölye çalışmalarının bulunduğu görsellerden slayt gösterimi yapıldı. Öğrenciler kendileri için dikmiş oldukları kıyafetleri giyerek defile düzenledi. Salon çıkışında ise yine ürün sergisiyle katılımcılara bölüm hakkında bilgiler verildi.

Programın açılış konuşmasını ise müdür yardımcısı Kerim Dündar yaptı.

Programa katkı sunan alan öğretmenleri ise Betül Aygün, Kevser Kamalak, Filiz Çelebi, Benol Yönder ve Burcu Altundal’dan oluştu. Etkinlik okul müdürü İlknur kılıç’ın teşekkür konuşması iyi dilek ve temennileriyle sonlandırıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.