DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TAŞIDIĞIMIZ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ

Son Güncelleme :

10 Nisan 2016 - 12:52

/ kez okundu.
TAŞIDIĞIMIZ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Birliktelik Çarkları Daha Hızlı Dönderiyor

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı Hanifi Öksüz; “Siyaset ve iş dünyasının birlikteliği çok önemli. Bu birliktelik sayesinde çarklar daha hızlı dönüyor” dedi.

 

Bir dizi açılış ile Kültür ve Turizm Çalıştayına katılan Bakan Ünal, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD)’ın düzenlediği “Biz Ne Yapabiliriz” kahvaltı programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Kahramanmaraşlı sanayicilerin ne terörden nede suni gündemlere takılıp kalmadığını inadına yatırım yaptığını söyledi.

“Kahramanmaraş olarak bizim bir bakanımızın olması bizim en büyük sevdamızdı” diyen Öksüz: “Bir hemşerimiz olarak, Kahramanmaraş’a bu bakanlığı kazandırdığı için bu gururu kazandırdıkları için Sayın Mahir Ünal’a teşekkür ediyorum” dedi.

İNSAN KAYNAĞINI ARTTIRMAMIZ LAZIM

Meclis Başkanı Öksüz, Kahramanmaraş olarak insan kaynaklarına daha çok önem verilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu: “Sayın Bakanımızın önceki gün akşam yaptığı toplantıyı dinledim. Bu konuşmadan 3 mesaj çıkardım. Bunlardan bir tanesi, Kahramanmaraş olarak insan kaynaklarımızı artırabilmemiz yönünde. Mesleğimiz iş adamı, sanayici olunca ben her konuyu o yönden ele alıyorum. İnsan kaynaklarımızın gelişmesi, şirketlerimizi gelişmesi, Kahramanmaraş’ın daha hızlı sanayileşmesi, ikinci neslin daha iyi yetişmesi açısından çok önemli. Gerçekten bu Kahramanmaraş’ın ciddiyetle ele alması gereken bir konu”

BİRLİK VE BERABERLİK

Sanayiciler arasında gerçekleşecek birlik ve beraberlik ile daha çok yatırım yapılabileceğine vurgu yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı Hanifi Öksüz şunları dile getirdi: “Sayın bakanımızın ikinci mesajı ise sanayiciler arasındaki birlik ve beraberlik. Birlik ve beraberlik olursa, şirketlerimizde ortaklıklarımız devam eder, sermayeler birleşir, daha büyük sanayi yatırımlarına girme imkanımız olur. Gücümüzü ve enerjimizi arttırmış oluruz

YEREL YÖNETİMLER

Bir diğer konu ise Kahramanmaraş’ta ki yerel yönetimler, iş adamları ve siyasetçilerimizin arasındaki birlik ve beraberlik. Burada oluşturulacak enerji ile Kahramanmaraş’ımız çok büyük mesafeler kat edecektir.

TAŞIDIĞIMIZ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ

Kahramanmaraş sanayici ve iş adamları olarak taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Çok ciddi görevlerimiz var. İstihdam sorunumuzu çözmek, daha çok vergi ödemek, daha çok ihracat yapmak gibi. Bütün iş adamlarımız kendi ölçeklerinde yatırım yapmak için çalışıyor. Ülkemizin bazı sıkıntıları var. Sosyal medyaya bakıldığı zaman Türkiye çirkin söylemler ile karşı karşıya. Güneydoğu’da yaşanan olaylar. Ama Kahramanmaraşlı sanayiciler olarak bunların hiç birisi bizi yıldırmayacak. Yatırımlarımıza daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz.

Ülkemizde yaşanan bu sıkıntıların en kısa zamanda biteceğine inanıyorum. Biz sanayiciler olarak, bu işleri, yatırımları yaparken siyasetçilerimizin ve sizin desteğinize çok ihtiyacımız var. Sanayileşme konusunda ciddi desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. En son yeni OSB sanayi bölgesinde büyük desteğiniz oldu. Yeni yatırımcılara parsel dağıtımını da gerçekleştirdik”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3140

SATIŞ

32,3162

FARK

% 0.2
Dolar EURO

ALIŞ

35,1184

SATIŞ

35,1419

FARK

% 0.02
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

41,0169

SATIŞ

41,0423

FARK

% 0.05
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,8327

SATIŞ

35,8470

FARK

% 0.38
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8441

SATIŞ

23,8527

FARK

% 0.32
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.667,75

SATIŞ

3.748,61

FARK

% 0,67
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.292,34

SATIŞ

2.292,73

FARK

% 0,67
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.293.294

DEĞİŞİM

2.361

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER