DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TARİHİ ZİRVE SONA ERDİ

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2016 - 14:27

/ kez okundu.
TARİHİ ZİRVE SONA ERDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası demokrasi mesajı veren liderleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

2 SAAT 40 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası demokrasi mesajı veren Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Zirve 2 saat 40 dakika sürdü.

LİDERLERİ O SÖZLERLE KARŞILADI

Erdoğan liderleri “geçmiş olsun” ve “hoşgeldiniz” diye karşılamıştı.

Beştepe’deki görüşmeye ilk olarak gelen Başbakan Yıldırım olurken, Yıldırım’ın ardındanKılıçdaroğlu ve Bahçeli de Beştepe’ye geldi. Saat 14:06’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlayan zirve 16:46’da sona erdi

CHP’DEN AÇIKLAMA

Toplantının ardından CHP’den yapılan açıklamada, “Siyasetin normalleşmesine katkı sağlacak olumlu bir görüşme oldu” ifadeleri kullanıldı.

İLK KEZ KÜLLİYE’DELER

Muhalefet liderleri Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından ilk kez Külliye’ye çıktı. Zirve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında 3 partinin bir araya geldiği ilk toplantı oldu.

ERDOĞAN DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP lideriKemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini iletmek ve bundan sonraki sürece ilişkin görüşlerini almak için davet göndermişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.