DOLAR 32,4901 % 0.09
EURO 34,8774 % 0.33
GRAM ALTIN 2.483,23 % 0,85
ÇEYREK A. 4.060,08 % 0,85
BITCOIN 2.008.331 -4.118
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Takla Atan Otomobilin Suriyeli Sürücüsü Öldü

Son Güncelleme :

13 Haziran 2016 - 8:16

/ kez okundu.
Takla Atan Otomobilin Suriyeli Sürücüsü Öldü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta takla atarak devrilen otomobilin Suriye uyruklu sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Elbistan-Göksun karayolu Yazıköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Afşin’e yerleşen ve burada ekmek dağıtıcılığı işi yapan Suriye uyruklu Yusuf Akdi (45), Kahramanmaraş’tan Afşin’e doğru seyir halindeyken kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre ilerleyen otomobil, takla atarak yol kenarındaki şarampolde durabildi. Kazada ağır yaralanan sürücü, olay yerine çağrılan ambulansla Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf Akdi, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ülkesindeki bombalardan kaçarak sığındığı Türkiye’de trafik kazasında hayatını kaybeden Suriyeli Yusuf Akdi’nin satmak için arabasına yüklediği ekmekler ise yola saçıldı. Yol üzerindeki ekmekler ve diğer malzemeler vatandaşlar tarafından toplandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.