DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TAKI TASARIM SERGİSİ AÇILDI

Son Güncelleme :

11 Haziran 2015 - 15:16

/ kez okundu.
TAKI TASARIM SERGİSİ AÇILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki eğitim kursları kursiyerlerinin hazırladığı Takı Tasarım Sergisi açıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Takı Tasarım Sergisi’nin açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ziver Çetinkaya, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, Zabıta Dairesi Başkanı Eyüp Karataş, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hasan Balbaba ile şube müdürleri, kursiyerler ve diğer ilgililer katıldı.

Serginin açılışında kısa bir açıklama yapan Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız meslek edindirme kurslarımızda kurs gören kursiyerlerimizin hazırladığı ürünlerin sergisini açıyoruz.

Kadim bir medeniyete sahip Kahramanmaraş’ımız kuyumculuk sektörü başta olmak üzere bir çok meslek dalına hakimdir. Bu kurslarımızda kurs gören kursiyerlerimiz özellikle de takı tasarımda el becerilerini ilerletirlerse hem meslek sahibi olabilirler hem de aile bütçesine katkı sağlayabilirler. Burada emeği geçen bütün arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler tek tek standları gezerek ürünleri incelediler. Serginin katılmasının ardından kursa katılan kursiyerlere Katılım Belgeleri takdim edildi.

2 4 6 1

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.