DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sütçü İmam Üniversitesi Eski Rektörü Tutuklandı

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2016 - 12:05

/ kez okundu.
Sütçü İmam Üniversitesi Eski Rektörü Tutuklandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kapsamında geçen hafta gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen ve serbest bırakıldıktan sonra ikinci kez yakalanan Sütçü İmam Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği (LALEDER) Başkanı Gökçe Özbek tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafındanCumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında geçen hafta Çarşamba günü Kahramanmaraş, Gaziantep veŞanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan Sütçü İmam Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Gökçe Özbek çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Aynı soruşturma kapsamında yeniden gözaltına alınan Prof.Dr. Karaaslan ve Özbek, Emniyet’teki işlemlerinin tamamlanması ardından adliyeye sevk edildi. Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan ve Özbek, çıkarıldıkları mahkemece ‘FETÖ/PDY’ye üye olmak, kamuyu zarara uğratmak, nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik’ suçlarından tutuklandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.