DOLAR 32,5669 % 0.16
EURO 34,7256 % 0.16
GRAM ALTIN 2.412,47 % -0,84
ÇEYREK A. 3.944,38 % -0,84
BITCOIN 66.363,73 0.035
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SULTANGAZİ DE İFTAR YAPTI

Son Güncelleme :

20 Haziran 2017 - 11:43

/ kez okundu.
SULTANGAZİ DE İFTAR YAPTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul’da Kahramanmaraşlılar Sultangazi Belediyesinin ev sahipliğinde yoğun sağanak yağmura rağmen 1200 kişilik sofrada iftar etti.

İstanbul Sultangazi Kahramanmaraşlılar Platformunun başarılı çalışmalarıyla Sultangazi ilçesinde yaşayan Kahramanmaraşlılar, Elbistan ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hamit Güneş ve Afşin Büyüktatlar Tatlıder Başkanı Ali Kara’nın öncülüğünde Ekinözülüler Dernek Başkanı Nuri Kesgin, Andırınlılar Dernek Başkanı Hamdi Çam, Afşin Arıtaş Dernek Başkanı Adem Çelik, Afşinder Başkan Yardımcısı Cuma Bahçe, Güneştepe Dernek Başkanı Fevzi Erkan katkılarıyla 1200 kişilik büyük sofrada birlikte iftar etti. Son yıllarda ilk defa böylesi kalabalık Kahramanmaraşlılar buluşmasında

İstanbul’da yoğun sağanak yağmura rağmen 1200 kişilik sofrada yer bırakmayan Kahramanmaraşlıların buluşmasında Sultangazi Kahramanmaraşlılar Platformu adına Elbistan ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hamit Güneş selamlama konuşması yaptı.

Güneş konuşmasında; son zamanlarda İstanbul’da ilk defa böylesi kalabalık bir hemşehri buluşmasına ev sahipliği yapabilmiş olmanın gururunu tüm dernek başkanlarımızla birlikte yaşıyoruz dedi. Bizleri dışarıda yoğun sağanak yağmurun yağışına rağmen katılım sağlayıp onura ettiğiniz için burada olan ve burada olmak isteyipte olamayan tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Kahramanmaraş’ın gurbette yayın yapan ilk sosyal medya kanalı 46 tv iftar sofrasını canlı yayınlarken Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Ak Parti Sultan Gazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve Gazi Osman Paşa Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Ahmet Bülbül de katılarak Kahramanmaraşlıları yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Altunay ve milletvekili Ünal birer selamlama konuşması yaptılar.

İftar programına katılan Kahramanmaraşlıların gözleri Kahramanmaraş’tan belediye başkan ve milletvekilleri bakanlarını aradı, ama pek göremedi. İftar sonrası davetlilere dondurma ikram edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.