DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SPORCU FABRİKASI MEYVELERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2018 - 9:42

/ kez okundu.
SPORCU FABRİKASI MEYVELERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Göreve geldiğinde hedefini, belirli bir spor kültürü oluşturarak, şehri sporcu fabrikası haline getirmek olarak açıklayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç;kısa süre içerisinde Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcular yetiştirerek, ay yıldızlı al bayrağı dünyanın her yerinde dalgalandırdıklarını ifade ederek, “Kahramanmaraş’ı tekrar şampiyonlar şehri yapmak için çalışıyoruz” dedi.

ATA SPORUNU YAŞATAN ŞEHİR

Milli takımlara gönderdiği sporcularla Dünya ve Avrupa şampiyonlarında dereceler alarakTürk sporuna önemli isimler kazandırmaya başaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, 18-23 Eylül tarihleri arasında Slovakya’da gerçekleştirilecek Gençler Dünya Şampiyonası’na katılacak olan Türk Milli Takımına 4 güreşçi göndermenin gurunu yaşıyor.

YAZ SPOR OKULLARI

Türkiye geneli sporcu kartı raporuna göre 42 bin kişi ile Türkiye ikincisi olanKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirilerek, çocukların spora yönlendirilmesi amacıyla her yıl organize ettiği “Yaz Spor Okulları’nda” Futbol, Basketbol, Yüzme, Karate, Kickboks,Tenis,Voleybol,Badminton dallarında yaklaşık 15 bin öğrenci eğitim görüyor.

Ayrıca Masa Tenisi,Satranç, Tenis ve bayanlara yönelik step, aerobik, fitnes, pilates kursları yıl boyunca devam ediyor.

SPOR TESİSLERİ

55 Adet Sentetik Çim Halı Saha ve Kapalı Spor Salonu

Kahramanmaraş’a değer katacak yeni spor yatırımlarını şehre kazandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin genelinde 55 sentetik çim halı saha ile kapalı spor salonu yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Yedikuyular Kayak Merkezi

Türkiye’nin en güzel snowboard pistlerinden birine sahip,bölgeye hitap eden “Yedikuylar Kayak Merkezi” ile kar sporları yapılmasınaimkan veren son teknolojiyle donatılmış kayak merkezini hayata geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kayak kursları da düzenliyor.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Her yıl şehirde bulunan Amatör spor kulüplerine7 Branşta onbinlerce adet spor malzemesi desteği veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi parkları spor aletleriyle donatarak 7’den 70’e herkese sağlıklı yaşam alanları oluşturuyor.

ULUSAL VE ULUSLARARASI TURNUVALAR

Atlı Kızak Yarışması

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği ile Yedikuyular Kayak Merkezi’nde her yıl Atlı Geleneksel Kızak Türkiye Şampiyonası düzenleniyor.

Kısa Şalvar Dünya Kupası

Geleneksel spor dallarından Kısa Şalvar Güreşi Dünya Kupası turnuvası

Türkiye Flyboard Şampiyonası

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası

“Uluslararası Türk Halkları Geleneksel Sporlar – Oyunlar Sempozyumu”

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, TİKA ve Muş Alparslan Üniversitesi işbirliği ile 2 gün süren Uluslararası Türk Halkları Geleneksel Sporlar – Oyunlar Sempozyumu.

Off-Road Yarışları

Doğa Sporları ve Off-Road Derneği (ELOFF) ile birlikte düzenlenen off-road yarışları

SPORTİF BAŞARILAR

Slovakya’da 18-23 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gençler Dünya Şampiyonası’na ByükşehirBelediyespor Güreş takımından 4 sporcu çağrıldı.

Muammer KILIÇ Avrupa Yıldızlar 2.si

Ertuğrul KAHVECİ Avrupa Yıldızlar 3.sü oldu.

Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Türk Milli Takımına 5 güreşçi çağrıldı.Milli Takıma çağrılan Büyükşehir Belediyespor güreş takımı sporcuları 3 altın 2 gümüş madalya kazanarak milli takımımızın Balkan şampiyonu olmasını sağladılar.

2016 Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş Belediye spor Güreş Takımı 1 Altın 1 gümüş 3 te bronz olmak üzere toplamda 5 madalyayla takım halinde Türkiye 3.sü oldu.

DOĞA SPORLARI MERKEZİ

Yapmış olduğu spor sahaları, kapalı spor salonları ve spor yatırımlarıyla Kahramanmaraş gençliğine hizmet ettiklerini ifade eden Erkoç; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Hasancıklı bölgesine, sporla eğlenceyi bir araya getirecekleri Doğa Sporları Merkezi kuracaklarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.