DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Soykırım Yapmadık “VATAN” Savunduk!

Son Güncelleme :

24 Nisan 2015 - 15:29

/ kez okundu.
Soykırım Yapmadık “VATAN” Savunduk!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Vatan partisi Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından özel idaresi iş merkezi önünde, ermeni soykırımı iddiası ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

 

Onların Yalanlarını Çöplüğüne Atıyoruz

 

Avrupa Parlamentosu ve Vatikan Türk milletine karşı haçlı seferi düzenliyor!  Papa Francius, ‘’20. yüzyılın ilk soykırımı Ermenilere yapıldı.’’ diyor. Papanın kışkırtıcılığından 3 gün sonra Avrupa Parlamentosu, Türk Milleti’ni soykırımcılıkla suçlayan tasarıyı kabul etti. Bu bir düşmanlık ilanıdır! Emperyalist Avrupa’nın, bu yalanını çiğniyor ve tarihin çöplüğüne atıyoruz. Diyen Vatan partisi il başkanı Bekir Bekar; “ 1. Dünya Savaşı’nda Türkiye’mize karşı savaş koşullarında emperyalist propaganda merkezlerinde uydurulan yalanlar, çöplükten çıkarılıp yeniden dayatılmaktadır. Bu yalanların esas merkezi Amerikan emperyalizmidir.  Amaçları vatanımızı bölmek ve ABD’nin ‘’ Büyük Kürdistan ’’ını yani İkinci İsrail’i kurmaktır.” Dedi.

 

Ermeni Soykırımı Tarihsel Bir Yalandır

 

Ermeni soykırımının Uluslararası bir yalan olduğuna değinen Bekar, konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Avrupa Parlamentosunun almış olduğu bu kararı yırtıyor ve tarihin çöplüğüne atıyoruz. Lozan’da, Berlin’de, Paris’te ve bütün Avrupa’da ilan ettiğimiz gerçeği bir kez daha emperyalist Avrupa’nın yüzüne çarpıyoruz! “Ermeni soykırımı Emperyalist bir yalandır!” , “Ermeni soykırımı Uluslararası bir yalandır!” “Ermeni soykırımı Tarihsel bir yalandır!”, Soykırım yapmadık VATAN savunduk! Soykırım arayan vahşi emperyalistler Bosna’ya, Hocalıya, Cezayir’e Libya’ya, Ruanda’ya, Labonlar’a Amerikan yerlilerine baksınlar. Oralarda kendi yaptıkları Soykırımları. 1915’te Türk Milleti, soykırım yapmamış, vatan savunmuştur.  Genel Başkanımız Doğu Perinçek, İsviçre’de, Lozan’da Avrupa’nın göbeğinde ”soykırım yapmadık, vatan savunduk” dediği ve Türk Milletini savunduğu için yargılandı. İsviçre hükümeti tarafından cezalandırıldı.  Partimizin mücadelesi sonunda,  Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi  “1915 olayları soykırım kapsamına girmez” diyerek haklılığımızı bir kez daha kanıtlamış oldu.  Vatan Partisi, Talat Paşa Komitesi,  daha doğrusu Türk Milleti büyük bir zafer kazandı. Buradan bir kez daha Avrupa emperyalizmine, Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine sesleniyoruz:  Türk Milleti bu yalanlara asla teslim olmayacak ve gereken cevabı verecektir. Vatan Partisi tıpkı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde “Ermeni Soykırımı ” yalanına karşı kazandığı zafer gibi bundan sonra da Amerikan emperyalizmine karşı zafer kazanacak Türkiye’yi karanlıktan kurtaracak ve aydınlık Türkiye’yi kuracaktır. Soykırım yapmadık VATAN savunduk! Gülümse Türkiye Vatan Partisi geliyor.”

DSCF1522 1 DSCF1508

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.