DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2015 - 15:19

/ kez okundu.
SOKAK HAYVANLARI İÇİN BÜYÜKŞEHİR HER YERDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için de seferber oldu ve şehrimizin muhtelif yerlerine suluk ve yemlik yerleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veterinerlik İşleri ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü tarafından şehrimizin 17 farklı noktasına sokak hayvanları için suluk ve yemlik yerleştirildi.

Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıkların hayvanların su ihtiyaçlarının artması neticesinde emanet gözüyle bakılan sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının bir nebze de olsa karşılanması maksadıyla her canlının yaşama hakkına önem veren sosyal belediyecilik anlayışıyla şehrin muhtelif bölgelerine suluk ve yemlikler yerleştiren Büyükşehir Belediyesi; “Onlar için bir kap yemek bir kap su” sloganıyla vatandaşlara örnek oluyor.

“Her can bizim için kıymetlidir” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması gerektiğini ifade ederek: “Yaratılanı sev, Yaradan’dan ötürü bilinciyle hareket ederek sokaktaki sahipsiz hayvanlara da sahip çıkmak adına bu uygulamayı devam ettiriyoruz. Hepimizin bildiği gibi su hayattır ve her canlının yaşama hakkı vardır.

Vatandaşlarımıza örnek teşkil etmesi ve onların bu uygulamaya sahip çıkması adına vicdanı olan herkesi bu suluk ve yemliklere sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.