DOLAR 32,5096 % 0.27
EURO 34,6156 % 0.3
GRAM ALTIN 2.500,14 % 0,68
ÇEYREK A. 4.087,72 % 0,68
BITCOIN 2.068.109 -1.312
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SMMM odasına bir aday daha

Son Güncelleme :

14 Nisan 2016 - 9:52

/ kez okundu.
SMMM odasına bir aday daha
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

8 Mayısta yapılacak olan SMMMO seçimlerine Serdal Temizyürek’te adaylığını açıkladı.

8 Mayısta yapılacak olan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) seçimlerinde adaylığını açıklayan son isim Serdal Temizyürek oldu.

Kendi grubu ile öğle yemeğinde adaylığını açıklayan Temizyürek şunları söyledi: “Mevcut aday grupları içerisinde en genç üye kitlesine sahibiz. ancak gençlerin adayı gibi algılansak da tüm üyelerimizin oyları ile odamıza hizmetkar olmaya talibiz. Önceki dönemde bağımsız olarak aday olduğum oda yönetimine bu defa liste çıkartarak seçimlere gireceğiz. Bizden önce adaylıklarını açıklayan diğer gruplara karşı eşit mesafemizi koruyarak gruplara ve bütün üyelerimize karşı aynı muhabbetle seçimlere gireceğiz.”

SMMM Odası yönetimine adaylığını açıklayan Serdal Temizyürek Oda yönetimine girdikleri takdirde yapacaklarını şöyle anlattı: “Odamızda her türlü hizmetin birlik beraberlik içerisinde çözümüne katkıda bulunacağız. Seçimlere girecek diğer gruplara karşı her hangi bir ön yargımız yoktur. Odamıza katkı veren hizmet edenlerin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Ancak Oda yönetiminde bizim olmamız Odamız hizmetlerine dinamo katkısı sağlayacağını düşünüyoruz.”

Serdal Temizyürek meslektaşlarına son olarak şunları söyledi: “Odamıza yapacağımız hizmetler için meslektaşlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır. Seçime girecek diğer aday arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Kazananın şahıslar değil de Odamız olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.