DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Simya’nın 12 Dev adamı şampiyon oldu

Son Güncelleme :

11 Ocak 2020 - 11:41

/ kez okundu.
Simya’nın 12 Dev adamı şampiyon oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın en başarılı özel eğitim kurumlarından Simya Koleji, eğitimdeki başarısını sporda da sürdürdü. Tüm rakiplerini eleyen Simya Koleji Genç Erkekler Basketbol Takımı finalde karşılaştıkları Beyza Koleji’ni de yenerek İl Şampiyonu oldu. Simya Koleji Basketbol takımı Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl okul sporları kapsamında düzenlenen Basketbol müsabakalarında şampiyon belli oldu. Serinin son maçında Beyza Koleji Basketbol takımı ile karşılaşan Simya Koleji Basketbol Takımı Beyza Koleji Basketbol takımını 48-31 farklı skorla geçerek İl Şampiyonu oldu.

Çıkarttığı başarılı öğrencilerle Kahramanmaraş’ın her yıl eğitim çıtasının yükselmesine katkı veren Özel Simya Koleji, sporda da kendini gösterdi. Tüm rakiplerini tek tek geçen Simya Koleji Basketbol takımı Türkiye şampiyonasına katılmaya da hak kazandı.

Gelen başarı ile ilgili bir açıklama yapan Simya Koleji Genel Müdürü Muhammet Kasap son maçlarında çıktıkları kardeş kuruluş olan Beyza Koleji Basketbol takımını yenerek dostluğun kazandığını söyledi.

“Hayalleri olmayanların kanatları da olmaz, hayallerimize ulaşmak içindir bütün mücadelemiz” diyen Kasap, potalara ismini altın harflerle yazdıran takım hocaları Ferhat Güleroğl ve Serpil Büyükçelik ile yürekten oynayan 12 dev adama teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.