DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Simya Tercih Bürosu 29 Temmuz’a Kadar NFK’da!

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2019 - 7:44

/ kez okundu.
Simya Tercih Bürosu 29 Temmuz’a Kadar NFK’da!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi ve Simya Eğitim kurumları iş birliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde Üniversitelere yönelik öğrenci tercih bürosu açıldı.

“Güzel Bir Çalışma Oldu”

Tercih bürosu açılışında konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Üniversite tercihleriyle ilgili şehrimizde bir ilke şahit olduk. Özellikle Üniversite öğrencisi olma yolunda aday olan öğrencilerimizin tercihleri doğrultusunda yönlendirilmeleri gerçekten güzel olmuş. Bu noktada eksiklerimiz vardı, bu çalışma faydalı olduğunu düşünüyorum.”dedi.

“54 Noktada Tercih Büroları Var”

İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ise , “Üniversiteyi tercih edecek öğrencilerimizin mutlaka severek ve isteyerek tercihlerini yapmaları gerekiyor. Bugün Onikişubat belediyemizin ve Simya eğitim kurumlarımızın organizasyonuyla kültür merkezimizde tercih bürosu açıldı. Şuanda 54 noktada tercih büroları var. Tercih yapmak kazanmak kadar önemlidir. Öğrencilerimiz puanları ziyan etmemeleri gerekiyor.”diye konuştu.

“40 Yılınız Heba Olmasın”

Simya koleji olarak tercih dönemi boyunca öğrencilerin yanında olacaklarını kaydeden Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammed Kasap ise şunları söyledi: “Artık sınav bitti ve tercih dönemi başladı. Burada doğru tercih yapmak çok önemlidir. Öğrenciler çevresindeki kişilerin isteklerine göre tercih yapıyorlar. Bizlerde 4 yıldan bu yana öğrencilerimizin doğru tercih yapmaları adına rehberlik hizmeti sunuyoruz. Yanlış bölüm 1 yıl, yanlış üniversite 4 yıl ama yanlış meslek 40 yıl demektir. 29 Temmuza kadar bizler NFK’ da olacağız. Uzman öğretmen kadromuzla biz buradayız ve üniversite adaylarımızı bekliyoruz.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.