DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞİİRİN BAŞKENTİ’NDE BİR İLK

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2016 - 7:08

/ kez okundu.
ŞİİRİN BAŞKENTİ’NDE BİR İLK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

‘NARİNCE ŞİİR SOKAĞI’ AÇILIYOR

Şiirin Başkenti’nde bir ilk gerçekleşiyor. Kendi yazmış olduğu şiirlerden derleyerek şiir sokağı açacak olan Kahramanmaraşlı Gazeteci-Şair Narin Demirci, el yazması olarak da Bambaşka Şiir Sergisi’nin üçüncüsünü açacak. Genç şair şiir sergisiyle birlikte ‘Narince Şiir Sokağı’nın da açılışını yapacak. Şiir sokağı ve şiir sergisi açılışı saat 11:00’de Şelale Park’da yapılacak.

VATANDAŞI GÖRSEL ŞÖLEN BEKLİYOR

Yarın kapılarını aralayacak olan Şiir Sokağı’nda birbirinden farklı konuların işlendiği şiirler yer alacak. Sergilerinde özellikle kullandığı dekorlarla dikkat çeken gazeteci, bu kez daha farklı bir dekorasyonla vatandaşın karşısına çıkacak. “Herkesi şiirsel bir görsel şölen bekliyor” diyen gazeteci, “Önceki sergilerden daha farklı bir konsept olacak. Halkımızın beğeneceğini umuyorum. Zaten şiir girdiği her yeri güzelleştirir. Herkesi bu güzelliğe davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.