DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sezal, “Türkiye’nin Artık Rolü Eskisi Gibi Değil”

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2019 - 12:32

/ kez okundu.
Sezal, “Türkiye’nin Artık Rolü Eskisi Gibi Değil”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Sezal, “Kurban bayramının hem Kahramanmaraşlı hemşerilerimize hem de İslam alemine hayırlar getirmesine temeli ediyorum.”dedi.

“Cumhurbaşkanımızın kaygısı ve gayreti hepimizi güçlendiriyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Müslüman alemi için bir umut olduğuna dikkat çeken Cihat Sezal şunları söyledi: “Bizler gerçekten zor bir coğrafyada yaşıyoruz, Cumhurbaşkanımız tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimiz sahip çıkıyor. Türkiye’nin artık rolü eskisi gibi değil, sadece Türkiye’deki vatandaşlarımıza değil, tüm dünyadaki Müslümanlara umut olmuş, umut kaynağı olmuş bir liderimiz var. İnşallah bu önümüzdeki yıllarda bu daha da büyüyerek devam edecek. Cumhurbaşkanımız bu kaygısı ve gayreti hepimizi güçlendiriyor, hepimize bir çalışma azmi katıyor. İnşallah bu kurban bayramı Müslüman kardeşlerimizin önümüzdeki yılarda daha refah içerisinde birlik beraberlik içerisinde yaşaması için bir vesile olur.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.