DOLAR 32,5829 % 0.03
EURO 34,9925 % 0.37
GRAM ALTIN 2.421,08 % -0,09
ÇEYREK A. 3.958,46 % -0,09
BITCOIN 64.293,78 -3.382
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sezal Sorunları Yerinde Çözüyoruz

Son Güncelleme :

09 Nisan 2019 - 6:48

/ kez okundu.
Sezal Sorunları Yerinde Çözüyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Belediye Başkanları 5 Yılda Çok İyi Çalışacak

– Sorunları Yerinde Çözüyoruz

– 2023 Kadar Kesintisiz Hizmetlere Devam Edeceğiz

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.

Sezal, “Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik birçoğunu yerinde çözmeye çalıştık. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın seçimde gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyorum, çalışmalarımızın karşılığını verdiler.”dedi.

“Yoğun çaba sarf ettik”

Yoğun bir seçim süreci geçirdiklerine dikkat çeken Sezal konuşmasını şöyle sürdürdü: “Partiden arkadaşlar, MHP’den ekipler ve milletvekili adayımızda dâhil olmak üzere 6 ekibimiz ve bütün Belediye Başkan adaylarımız günlük sabah 9’dan program bitişine kadar çalışmalarımızı devam ettirdik. Mümkün olduğu kadar vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık, tüm ilçelerimize tek tek gittik ve en kırsal mahallelere kadar ulaşmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik birçoğunu yerinde çözmeye çalıştık. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın seçimde gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyorum, çalışmalarımızın karşılığını verdiler. Belediye başkanlarının 5 yıllık süreçte çok iyi çalışacağını düşünüyorum.”

“MHP ile güzel çalışmalar yaptık”

Ülkenin 2023 hedeflerini hatırlatan Cihat Sezal, “2002 yılından bu güne kadar Türkiye’de yapılan hizmetler halkımızın nazarındadır. Seçim sonuçları da özellikle Kahramanmaraş üzerinde bunu göstermektedir. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi biz memleketimiz için hizmet etme yolundayız. 2023 kadar kesintisiz hizmetlere devam edeceğiz. Ülkemizle uğraşanlar var ama biz bunun üstesinden de gelmesini biliriz. Ben MHP il başkanına ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Gezdiğim ilçelerin sıkıntılarını Belediye başkanlarına aktarma konusunda bir karar aldım. İnşallah hepsi mazbatalarını aldıktan sonra ufak notlar halinde belediyelerle konuşarak vatandaşların öncelikli sıkıntılarına bir çözüm arayacağız. Ben bunu milletvekili görevi olarak görüyorum. Vatandaşların beklentilerini göz önünde bulundurursak daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum.”diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.