DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SERDAR ZABUN VE M.HANEFİ ÖKSÜZ’DEN 10 KASIM MESAJI

Son Güncelleme :

09 Kasım 2018 - 13:59

/ kez okundu.
SERDAR ZABUN VE M.HANEFİ ÖKSÜZ’DEN 10 KASIM MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR ZABUN VE MECLİS BAŞKANI M. HANEFİ ÖKSÜZ BİR MESAJ YAYINLADI.

ATATÜRK’ÜN İLKELERİ DÜNYAYA IŞIK TUTMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 80’inci yıldönümünde bir kez daha özlemle, saygıyla, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ettiği istiklal ve istikbal mücadelemiz, gerçekleştirmiş olduğu inkılâplar ve müşterek bir ideal etrafında kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış saygın bir liderdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin ortak değeri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ana direğidir. Atatürk’ün ilkeleri, sadece ülkemize değil, bölgemize ve dünyaya ışık tutmaya devam etmektedir.

O’nu, tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır.

Büyük dehası ile kurduğu Cumhuriyetin ve mimarı olduğu demokratik, laik, sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti Devleti, O’nun çizdiği yolda milleti ile sonsuza dek yaşayacaktır.

İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorluklara rağmen geleceğine ve mili iradeye sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.

Bizler de, Cumhuriyetimizin ilelebet var olması, ülkemizin güçlenmesi için hiç durmadan, yorulmadan çalışacak, O’nun hatırasına sahip çıkarak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, ülkemizin bin yıllık medeniyet kültürüne, milli ruhla sarılmaya devam ediyoruz.

Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm kahraman ecdadımızı şükranla yad ediyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.