DOLAR 32,5438 % -0.04
EURO 34,8618 % -0.11
GRAM ALTIN 2.423,31 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,11 % 0,01
BITCOIN 64.110,01 -3.302
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEHİTLERİMİZ, GAZİLERİMİZ VE AİLELERİ İÇİN NE YAPSAK AZ OLUR

Son Güncelleme :

18 Mart 2015 - 9:07

/ kez okundu.
ŞEHİTLERİMİZ, GAZİLERİMİZ VE AİLELERİ İÇİN NE YAPSAK AZ OLUR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını feda eden şehitler, canını esirgemeyen gaziler ve aileleri için yapılacak her türlü hizmetin az olacağını belirten Başkan Okay, “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz bizlere şehitlerimizin emanetidir” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesini ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, burada yaptığı konuşmada Dulkadiroğlu Belediyesi olarak Şehit, Gazi ve ailelerine verdikleri önemden bahsetti.

Vatanın bir karış toprağını dahi düşmana teslim etmeyen, milletin şerefi ve namusunu her şeyden daha üstün gören şehit ve gazilere yapılacak her türlü hizmetin az olacağını vurgulayan Başkan Okay, Çanakkale ruhunun yeniden canlandığı bu günlerde şehit ve gazilerin asil duruşuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi olarak şehit, gazi ve ailelerine yönelik her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Okay, fedakarlıkların en büyüğünü yapan bu değerlere karşı yapılan hizmetlerin kendi gözünde az olduğunu aktardı.

Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Vatanının bölünmez bütünlüğünü kanlarıyla ve canlarıyla perçinleyen bu güzel değerlerimize her zaman sahip çıktık ve bundan sonraki süreçte de çıkmaya devam edeceğiz. Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen, Kahramanmaraş’ta düşmana dur diyen, teröre bu milleti bölemezsiniz diyen şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Bu bilinçle onların bizlere miras olarak bıraktığı bu vatana ve ailelerine sahip çıkmayı her zaman birinci görev bildik. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler günü nedeniyle bu güzel insanlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kapılarımız şehit ve gazi ailelerine her zaman açıktır. Başkanımız Yunus bey bizleri sık sık ziyaret ediyor ve sizlerin sorunlarını bizlere iletiyor. Biz de bu sorunları gidermek için gereken çalışmaları büyük bir titizlikle yapıyoruz.”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman’da Başkan Okay’ın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kendilerini hiç geri çevirmediğini anlatan Karaman, bu davranışın tüm topluma örnek olması gerektiğini söyledi.

Ziyaret, şehit aileleri, gaziler ve Başkan Okay’ın hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

IMG_0283 IMG_0240 IMG_0250

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.