DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Polisimizin Naaşı Memleketine Getirildi

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2016 - 6:31

/ kez okundu.
Şehit Polisimizin Naaşı Memleketine Getirildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bingöl’de, çevik kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Duran Melemir’in (23) cenazesi Kahramanmaraş’a getirildi

Bingöl’de, çevik kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polismemuru Duran Melemir’in (23) cenazesiKahramanmaraş’a getirildi.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde düzenlenen törenin ardından Türk Hava Kuvvetlerine ait Türk Yıldızları uçağıylaKahramanmaraş’a getirilen şehit Melemir’in cenazesi, havaalanında ailesi,Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleriCelalettin Güvenç ve İmran Kılınç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, Albay Alper Kuşbaşoğlu, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Şehit Melemir’in Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omzunda cenaze aracına taşındı.

Askeri uçakla birlikte gelen şehidin eşi Mine, annesi Pakize ve babası Mustafa Melemir’e taziyelerini ileten Vali Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, aileyi teskin etmeye çalıştı.

Nazlım bebek sürekli ağladı

Şehidin eşi hayat arkadaşının fotoğrafını kucağından ayırmazken, kızı 1 yaşındaki Nazlım’ın babasının tabutuna bakarak sürekli ağlaması duygusal anlar yaşattı.

Şehidin bir yakınının kucağında sürekli teskin edilmeye çalışılan Nazlım bebek, şehit babasına el salladı. Bu arada şehidin yakını kucağındaki Nazlım bebeğe, “Babamız şehit oldu kahraman oldu de kızım” diyerek acısını dile getirdi.

Gaziantep’ten Bingöl Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne tayini çıkan şehit Melemir’in buradaki ilk göreve çıktığı anda şehit olduğu öğrenildi.

Şehit Melemir’in naaşı konvoy eşliğinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Melemir için yarın Ulu Camide öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.