DOLAR 32,5652 % 0.03
EURO 34,9221 % 0.2
GRAM ALTIN 2.425,48 % 0,09
ÇEYREK A. 3.965,66 % 0,09
BITCOIN 64.552,67 -3.341
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Polis’e Tören Düzenlendi

Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 7:09

/ kez okundu.
Şehit Polis’e Tören Düzenlendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta görev yaptığı kontrol noktasında beyin kanamasına bağlı kalp krizi geçirmesi sonucu bugün şehit olan polis memuru Hasan Patır için tören düzenledi

Kahramanmaraş’ta görev yaptığı kontrol noktasında beyin kanamasına bağlı kalp krizi geçirmesi sonucu bugün şehit olan polis memuru Hasan Patır için tören düzenledi. Kahramanmaraş Sütçü İmam ÜniversitesiSağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen törene; Vali Vahdetin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, şehidin ailesi, yakınları, daire amirleri ve hastane personeli katıldı.

Duaların okunmasının ardından şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında ambulansa konuldu. Şehit Hasan Patır’ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Nevşehir’e gönderildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.