DOLAR 32,5065 % -0.03
EURO 34,8737 % 0.5
GRAM ALTIN 2.427,71 % -0,21
ÇEYREK A. 3.969,30 % -0,21
BITCOIN 66.216,00 -0.323
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Kaymakam Safitürk İçin K.Maraş’ta Mevlit

Son Güncelleme :

14 Kasım 2016 - 12:57

/ kez okundu.
Şehit Kaymakam Safitürk İçin K.Maraş’ta Mevlit
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerin makam odasına el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Kahramanmaraş merkez ile Elbistan ilçesinde mevlit okutuldu.

Kahramanmaraş Valiliği tarafından Ulu Cami’de düzenlenen mevlitte, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.

Mevlide Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Bayram Ölçücüoğlu, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlardan Hamza Çam, mevlidin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Kaymakam Safitürk’e Allah’tan rahmet diledi. Terör örgütü PKK’ya tepki gösteren Çam, “Kahrolsun PKK diyorum. İnşallah bu terör bitecek. Devletimiz güçlü, inşallah bu PKK’yı bitireceğiz.” dedi.

Emekli İmam Kani Yaşar da Kahramanmaraş’ta mevlit okutmanın bir gelenek olduğunu belirtti. Yaşar, “Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve mevlit okuturuz, hatim indiririz. Şehitlerimiz için yemek veririz. Yani elimizden gelen her şeyi yaparız. Şehit Kaymakamımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çocuklarına sabır diliyorum. Allah şehit kaymakamımızın mekanını cennet eylesin.” diye konuştu.

Elbistan

Elbistan Kaymakamlığı tarafından Ulu Büyük Camisi’nde düzenlenen mevlide Kaymakam Tuncay Akkoyun ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Mevlitte, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit Kaymakam Safitürk ve tüm şehitler için dua edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.