DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.273 3.879
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Babası: Bugün Telefonda Görüştüm, Şehit Olacağını Hissettim

Son Güncelleme :

28 Ağustos 2015 - 6:51

/ kez okundu.
Şehit Babası: Bugün Telefonda Görüştüm, Şehit Olacağını Hissettim
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Ziyaret Köyü yakınlarında, PKK’lı teröristlerce yol güvenliğini sağlayan askerlere açılan ateşte şehit edilenJandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz’ın şehadet haberi Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Ailenin, Önsen Mahallesindeki evine giden merkez Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz ve askeri yetkililer, Korkmaz ailesine acı haberi verdi.

“ŞEHİT OLACAĞINI HİSSETMİŞTİM”

Oğlunun şehadet haberiyle fenalaşan anne Eşe Korkmaz’a, evde hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Çiftçi baba Dursun Korkmaz ise oğlunun şehit edildiğini tarlada öğrendi. Şehit babası Korkmaz, “Bugün telefon görüşmesi yaptım, şehit olacağını hissettim” dedi.

Dursun ve Eşe Korkmaz çiftinin 4 erkek çocuğunun en küçüğü olan şehit Ökkeş Korkmaz’ın bekar olduğu ve yarın düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

ŞEHİDİN SON PAYLAŞIMI

Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz’ın Facebook hesabından paylaştığı fotoğrafa, ‘Hayata inat gülümsüyorum.’ dediği görüldü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.