DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

“Şehirimizin dört bir yanına otopark yapacağız”

Son Güncelleme :

29 Temmuz 2017 - 6:12

/ kez okundu.
“Şehirimizin dört bir yanına otopark yapacağız”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş’ta ulaşımın en önemli sorunlarından birisinin otopark olduğuna dikkat çeken Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş’ımıza yeni bir meydan kazandırıyoruz. Kahramanmaraş’ın daha rahat nefes alabilmesi, ulaşımının daha iyi hale gelebilmesi için bu meydanlara, bu otoparklara ihtiyaç var. Otopark ihtiyacımız aşırı o sebeple iki tane büyük otopark inşaatımız hızla devam ediyor. İkisi de aynı sürede yaklaşık iki ay sonra hizmete girecek inşallah. Gelecek yılda yenilerinin temelini atacağız. Ulaşımın en önemli sorunlarından bir tanesi otopark… Şehrimizin dört bir yanına otoparklar yapmaya devam edeceğiz.

Kahramanmaraş’ımızı daha nezih daha yaşanabilir daha güzel bir şehir haline getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize bize gösterdikleri teveccüh ve destekten dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.