DOLAR 32,5833 % 0.08
EURO 34,9991 % 0.45
GRAM ALTIN 2.423,33 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,15 % 0,01
BITCOIN 64.311,26 -4.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2017 - 19:41

/ kez okundu.
ŞEHİDİMİZE SON GÖREV
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Hatay’daki törenin ardından, helallik alınmak üzere ilk olarak ailesinin uzun yıllar önce yerleştiği Osmaniye merkez Yenimahalle’deki baba evine götürüldü.

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit polis Bayram Bozdoğan’ın cenazesi, Hatay’daki törenin ardından, helallik alınmak üzere ilk olarak ailesinin uzun yıllar önce yerleştiği Osmaniye merkez Yenimahalle’deki baba evine götürüldü. 21 yıllık polis memuru şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu gören yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bozdoğan’ın cenazesi daha sonra törenin yapılacağı Asri Mezarlık Kompleks Camiine getirildi. Buradaki törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda polis ve askeri ile binlerce kişi katıldı.Şehidin babası İbrahim Bozdoğan, annesi Döne Bozdoğan, eşi ev kadını Hilal Bozdoğan, çocukları İlayda Nur ile Burak Sait gözyaşı dökerken, Funda Beray da yakınlarıyla beraber cenaze törenine katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun öğle namazından sonra kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit polismemuru Bayram Bozdoğan’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.