DOLAR 32,5018 % 0.26
EURO 34,5880 % 0.25
GRAM ALTIN 2.474,05 % -0,37
ÇEYREK A. 4.045,06 % -0,37
BITCOIN 2.071.834 -5.418
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Son Güncelleme :

14 Kasım 2015 - 13:17

/ kez okundu.
Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri mayını askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş 23 yaşındakiİbrahim Bağcı’nın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Lice- Bingöl yol ayrımındaki Tavşantepe mevkiinde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdiği mayının, dün askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu jandarma uzman çavuşİbrahim Bağcı ile silah arkadaşı şehit oldu. Şehit uzman çavuş Bağcı için Türkoğluİlçesi’ne bağlı Uzunsöğüt Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkoğlu Kaymakamı SerdarKartal, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, kent protokolü ile şehidin ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehit babası Bekir Bağcı cenaze töreninde ayakta güçlükle dururken, gözyaşı döken annesi Atike Bağcı ise kadın asker ve polisler tarafından teselli edildi. Şehidin kardeşleri ise tabut önünde beklerken uzun süre gözyaşı döktü. Burada İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından helallik alınan şehit uzman çavuş Bekir Bağcı’nın cenazesi, daha sonra askerlerin omzuna alınarak cenaze aracına konuldu. Şehit Bağcı’nın cenazesi, aynı mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi.

1 AY ÖNCE İZİNE GELMİŞTİ

Uzman çavuş olarak 2 yıldır görev yapan, 2’si kız 5 çocuklu ailenin ortanca oğlu olanİbrahim Bağcı’nın en son 1 ay önce izine geldiği ve bekar olduğu öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.