DOLAR 32,5455 % -0.04
EURO 34,9069 % 0.08
GRAM ALTIN 2.430,69 % 0,02
ÇEYREK A. 3.974,18 % 0,02
BITCOIN 66.530,00 -0.129
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sayın halk sağlığı’na duyurulur

Son Güncelleme :

26 Aralık 2016 - 9:08

/ kez okundu.
Sayın halk sağlığı’na duyurulur
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sayın halk sağlığı’na duyurulur:

Mevlana Celaleddin Rumi’e ait Etme adlı şiiri bilenler vardır.

Kamuoyuna duyurulur demişssin deme, pazarcıkta yaşanan vukuda kendini savunmuşssun savunma.

İnsan lar kolay meydana gelmiyor, alerjisi olduğu için buda böyle oldu diyorsun deme.

Senki bir medya kuruluşunun varoluşuyla kahramanmaraş sağlık müdür olmuşssun olma.

Bahanelere sığınıyorsun evimizi başımıza yıkıp sığınma. Keza sen türksün suriyeli değil.

Şu zamanda siz yanlış yapmazssınız siz iyisiniz siz vazgeçilmezssiniz bırakın gidin kardeşim bahanelere sığınmayın.

Sizin çocuğunuz bu şekilde hayatını kaybetse siz bu uyduruk bahaneye inanırmıydınız. Nedir bu birilerin arkasını koruma gayreti.

Olan oldu ölen öldü geri gelmez mantığı nereye kadar.

Nerde kaldı sen tedbirini al taktir allahındır sözü.

Tedbir almazssın takdir böyleymiş diyemezssin.

Her hatanın bir bedeli var. Bu hatanın bedeli bahane olmamalı.

Son günlerin modası oldu bahanelere sığınmak, bahane etme müdür istifa et.

Senki didik didik inceliyorsun özel hastaneleri ki neden didiklemiyorsun aile sağlığı merkezlerini bu şehirde belirlenmiş birkaç kurum müdürü neden hiç değişmiyor.

Çünki dayısı var Teveci. Dayısı var milletvekili. Dayısı var seyis. Dayısı var aşçı.

Son bir not: 8-9 ay önce özel bir hastanede yaşanan bebekler içindeyken küvezler çamışırhanede görüntülenmişti ve basına yansımış yargıya intikal ettmişti o hastaneye ne yaptırım uyguladınız hala bir bilgi vermediniz. 

İŞTE SKANDAL AÇIKLAMA: Pazarcık ilçemizde 2 nolu aile sağlığı merkezine 19 aralık pazartesi günü saat 10.30 civarında hastalığı sebebiyle ailesi tarafından muayeneye götürülen Yalçın Efe Kabasakal isimli çocuğa yapılan muayene sonucunda reçetesi düzenlenerek tedavisine başlanmıştır. Yazılan enjektabl ilaç eczaneden alınarak aile sağlığı elemanı tarafından hastaya uygulanmıştır.
Şu an ki bilgilerimize göre; yapılan enjeksiyon sonucunda çok nadir rastlanan ,ilaç allerjileri içinde en hızlı ve tehlikelisi olan ve ÖNCEDEN BİLİNMESİ MÜMKÜN OLMAYAN anaflaksi gelişmiştir.Hastaya aile hekimi ve aile sağlığı elemanı tarafından anında müdahaleye başlanarak aynı zamanda 112 çağrılmış ve 112 kısa sürede intikal etmiş ve birlikte yapılan müdahale ile hasta stabil hale getirilmeye çalışılmıştır.Hasta ilk müdahelenin ardından Pazarcık Devlet hastanesine sevkedilmiş orda yapılan müdahalenin ardından hasta stabil olunca KSÜ Tıp fakültesi hastanesine sevkedilmiş ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştır. Ancak ,23 aralık Cuma günü hasta kaybedilmiştir.
Olay öğrenildiği ilk günden itibaren konu ile ilgili takip ve inceleme başlatılmış olup ilgili mercilerle konu paylaşılmıştır. Bu vesileyle şunu belirtmek isteriz; her ne olursa olsun sağlık çalışanları kutsal bir vazife yapmaktadırlar ve hasta olduğumuzda başvuracağımız yer yine onlardır. istemeden ve beklenmedik durumlar ne yazık ki bazen olabilmektedir.
Öncelikle Aileye başsağlığı dileriz , sağlık çalışanlarımıza da geçmiş olsun der, bir daha kimse de böyle bir durumun yaşanmaması dileklerimizle ,konu halkımıza saygıyla duyurulur.
KAHRAMANMARAŞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

Takdir siz değerli Kahramanmaraş halkınındır.

SERKAN ERCÜMENT KUZU

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.