DOLAR 32,5833 % 0.08
EURO 34,9991 % 0.45
GRAM ALTIN 2.423,33 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,15 % 0,01
BITCOIN 64.311,26 -4.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Son Güncelleme :

11 Nisan 2016 - 8:24

/ kez okundu.
SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Nisan Madalya Günü münasebetiyle düzenlediği 7. Uluslararası Satranç Turnuvası’nın ödülleri dağıtıldı.

Osman Sayın Spor Salonu’nda 5 Nisan Madalya Günü başlayan ve 10 Nisan 2016 tarihine kadar devam eden 7. Uluslararası Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan ödül töreninde ilk olarak kürsüye Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay geldi.

Federasyon Başkanı Tülay yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde satrancı insanlar arasında yaygınlaştırmak için gayret ettiklerine dikkat çekerek, bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Satranç Turnuvası’ndan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli ise satranç sporunun Kahramanmaraş’ta bir yaşam biçimi haline getirmeye gayret etiklerini ifade ederek, Uluslar arası Satranç turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini ve her yıl 5 Nisan’da düzenlediklerini belirterek katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Satranç Federasyonu Genel Başkanı Tülay, Başkanvekili Erantepli ve diğer ilgililere Fidan Dikme Sertifikası takdim ederek turnuvaya gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli ise Satranç Federasyonu Genel Başkanı Tülay’a Maraş işi Ceviz Oyma Tepsi hediye etti.

Sertifika dağıtımının ardından madalya ve ödül törenine geçildi.

A, B, C ve D Kategorilerinde olmak üzere ayrıca En İyi Bayan Sporcu, En İyi Yerel Sporcu, En İyi 1500 UKD ve Altı Sporcular, En İyi Ratingsiz Sporcular, En İyi 50 Yaş ve Üzeri Sporcular, En İyi 16 Yaş ve Altı Sporcularve Teşvik Ödülleri olmak üzere kategorilerinde dereceye girenlere madalya ve ödülleri verildi.

Ödüller, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Başkanvekili Muharrem Erantepli, Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M. Fetih Yanardağ, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakcı ve diğer ilgiler tarafından verildi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ile ortaklaşa 5-10 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Satranç Turnuvası’nda; A Kategorisinde 1. Kırıll Stupak, 2. Valeriy Neverov,3. Ahmed Adly olurken, B Kategorisinde 1. Turan Şevki Köker, 2. Nail Odabaşı ve 3.Ferhat Durmaz oldu.

C Kategorisinde 1. Ahmet Toygun Karslıgil, 2. Mehmet Ahmet Necat Akkök, 3. Cemre Özdemir olurken, D Kategorisinde ise 1.Ömür Elgin, 2. Yusuf Çağan Türkmen ve 3. Ali Görkem Polat oldu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.